QUIZ: Alle klubber og land Cristiano Ronaldo har scoret mot!

Cristiano Ronaldo quiz

Han er allerede ansett som en av de aller største fotballspillerne gjennom tidene, og noen vil også påstå at han er den beste. Nå har han skrevet seg enda mer inn i historiebøkene, med 700 mål for Portugal og på klubbnivå i karrieren.

Gjett alle 150 klubber og land han har scoret mot

Du skal klare å gjette alle de klubbene og nasjonene Cristiano Ronaldo har scoret mot i sin karriere. Så det er snakk om alle mål han har scoret for Portugal, Sporting CP, Manchester United, Real Madrid og til sist Juventus.

Man skal helt tilbake til 2002 for å finne Ronaldos første seniorkamp, i Taca de Portugal, men han fikk sitt internasjonal gjennombrudd som spiller for Manchester United, hvor han blant annet vant Champions League.

Siden fulgte et klubbytte til Real Madrid, som gjorde han til den gang verdens dyreste fotballspiller.

Etter hele ni fantastiske sesonger i den spanske hovedstaden tok han forrige sommer turen østover for nye utfordringer, til Juventus i Serie A.

Med 700 scoringer fordelt på klubb- og landslag over 17 år er det et hav av forskjellige klubber og land han har møtt opp gjennom og ikke minst scoret mot. 150 klubber og land for å være nøyaktig.

Test dine kunnskaper om Cristiano Ronaldos målofre her:

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler