TIDLIGERE START-SPISS AKTUELL FOR 3.DIVISJONSKLUBB

Pors Grenland jakter ny spiss. Nå tester de en tidligere Start-spiss med lang erfaring fra 2.divisjon.

Dardan Dreshaj spilte for Start som ung og fikk med seg en tippeligakamp for sørlendingene før han dro videre til spill i 2.divisjon. Etter å ha vært i en rekke 2.divisjonsklubber kan nå nivå 4 bli neste stopp for kraftpluggen.

– Vi håper å få han hit på torsdag eller fredag. Det kan også være en mulighet at han blir med i onsdagens treningskamp mot Skarphedin, sier Tommy Svindal Larsen til PD(krever innlogging)

Dreshaj spilte i fjor i Follo hvor han ble toppscorer til tross for at han var ute i store deler av sesongen med skade. Flere klubber i 2.divisjon har vært interessert i spissen, men nå kan det altså bli Pors og 3.divisjon som blir neste stopp. Isåfall en meget solid signering av Svindal Larsen og co.

I tillegg til Dreshaj vurderes også Halsen-spiss Tobias Hem (22) hos laget som rykket ned fra fjorårets 2.divisjon.

Pors-keeperen imponerte for Odd i treningskamp

Med Viljar Myhra på U21-landslagsamling måtte Pors-keeper Anders Klemensson stå treningskampen mot Elfsborg. Det gjorde unggutten svært solid.

– Det er moro med <

class=»retriever-hit focus» tabindex=»-1″>Anders>, og med all respekt for Pors, så er han for god for 3. divisjon. Han fikk mye å gjøre den første halvtimen. Da leverer han gode redninger, han er bra i feltet og dyktig med beina, skryter Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Varden(krever innlogging).

Flere klubber har ønsket seg keeper-talentet i vinter, men med en dyr utdanningskompensasjon blir det trolig et nytt år i Pors for sisteskansen. Skulle Odd få keeper-trøbbel i løpet av året vet man hvertfall at man har et solid alternativ i naboklubben.

Fotballkanalen

268 Artikler