MORTEN GIÆVER BLIR SPILLENDE ASSISTENTRENER I 3.DIVISJONSKLUBB

Morten Giæver spilte sammen med Kjetil Berge i Sarpsborg 08 i tre år. Nå har den daglige lederen overtalt sin tidligere lagkamerat til å bli spillende assistentrener i Moss FK i 2017.

– Vi er veldig glade for å at Morten Giæver har lyst til å komme til oss. Jeg kjenner han godt fra tidligere, hvor han alltid har vært en lojal og pliktoppfyllende spiller som alltid har et smil på lur. Jeg tror han komplementerer ferdighetene til Ole Martin godt, så de to er jeg helt sikre på blir et godt team. Samtidig skal Morten Giæver spille for oss, samt ha andre oppgaver rundt merkevarebygging av Moss FK. Vi jobber også hardt med andre tiltak i klubben om dagen, og Giæver en ressurs vi håper å få mer ut av over tid, sier Berge til mossfk.no

Giæver har spilt for Tromsø IL, Skarp IL, Tromsdalen IL, Sarpsborg 08, Ull/Kisa og senest i Bærum SK. I vinter var han aktuell for en retur til TUIL, men med jobb og bosted i Oslo, ønsket Giæver å bli i nærheten av hovedstaden.

Derfor ble han trigget av muligheten til å utvikle seg som trener og få bruke utdannelsen innen markedsføring samtidig som spillerkarrieren fortsetter i Moss FK. Storlaget rykket sensasjonelt ned fra 2.divisjon i fjor, men jobber nå for å ruste seg opp til å rykke direkte opp igjen.

– Jeg er veldig glad for å ha signert med Moss FK, og gleder meg skikkelig til å bygge klubb og lag i denne historisk spennende og fremtidige spennende klubben, sier Giæver til klubbens hjemmesider.

– I tillegg ser jeg fram imot å bidra til en god sesong, både som trener og spiller. Dette er en herlig mulighet for meg, og det blir spennende å jobbe med Ole Martin. Kjetil Berge har også vært en viktig faktor for at jeg nå skal begynne å kalle meg for en Mossekråke, forteller han videre.

Fotballkanalen

268 Artikler