HERJER I 3.DIVISJON – NÅ JAKTES HAN AV KLUBBER PÅ HØYERE NIVÅ

Han er både toppscorer i landets fire øverste divisjoner og den mest effektive spissen i Norge akkurat nå. Varegg-spiss Torbjørn Aabrekk er brennhet og følges nå tett av flere klubber på høyere nivå.

Etter å ha scoret alle fem målene i 3-5 seieren over Førde denne helgen, troner nordfjordingen alene på topp med 19 scoringer på 14 kamper i år. Nå avslører spissen at han har fått flere henvendelser den siste tiden.

– Varegg har fått henvendelser fra en del klubber. Det har vært interesse fra alle de tre høyeste nivåene i Norgen, forteller Aabrekk til Fotballkanalen.

Han bekrefter også at han trolig skal studere i Trondheim til høsten. Derfor kan det bli aktuelt å gå til en ny klubb litt lenger nord i landet. Før sesongen var Fana på banen for å sikre seg 23-åringen, men overgangen ble ikke noe av.

I 2009 fikk den tidligere Eid og Åsane-spilleren muligheten på G15-landslaget med spillere som Thomas Grøgaard(Odd) og Mohammed Elyounoussi(Basel). Nå kan Aabrekk endelig få sjansen til å prøve seg på høyere nivå igjen. Fra før har han kun en sesong med Åsane i 2.divisjon 2013.

Landslagspiller:
Torbjørn Aabrekk(til høyre) fikk noen få kamper på G15-landslaget for en stund siden. Her feirer han scoring mot Sverige med FKHs Kristoffer Haraldseid(til venstre) og tidligere Strømsgodset-spiller Martin Rønning Ovenstad(i midten). Foto: Digitalsport

[twitter]https://twitter.com/Pepita1992/status/884150829137244168[/twitter]

Sjekk toppscorerlistene her: Fotballsentralen

Fotballkanalen

268 Artikler