FRA NORSK 3.DIVISJON TIL UTENLANDSEVENTYR

Sabri Khattab har kontrakt med Kvik-Halden og skulle etter planen hjulpet klubben tilbake til 2.divisjon etter fjorårets nedrykk til det fjerde øverste nivået i norsk fotball. Istedenfor setter den tidligere Bryne-spilleren seg på flyet til Canada for å bli utenlandsproff.

Halden Arbeiderblad skrev i går kveld om den overraskende overgangen.

Sabri Freddy Khattab returnerte til moderklubben Kvik-Halden etter fire år i 1.divisjon med Bryne før fjorårets sesong. Midtbanespilleren hadde kontrakt med haldenserne også denne sesongen, men får nå lov til å dra til andre siden av kloden for å realisere proffdrømmen. Han uttaler til lokalavisen at han er i sluttforhandlinger med FC Edmonton.

– Dette blir selvsagt en opplevelse og et eventyr for Sabri, sier Bjørn Brevig, leder i Kvik til HA.

Han forteller også at til tross for at spilleren var under kontrakt med Kvik, er det ikke snakk om at de mottar noen overgangssum. Allikevel har de fått i stand en avtale de er fornøyd med.

– Sabri kom til oss, og fortalte om denne muligheten. Vi har da valgt å terminere kontrakten, men samtidig klart å ivareta klubbens interesser. Vi har inngått en avtale med Sabri, svarer Brevig til lokalavisen.

Det spekuleres i at Khattab dermed har forpliktet seg til å returnere til gamleklubben når han vender hjem til Norge igjen.

FC Edmonton er en relativt fersk klubb, som spiller i North American Soccer League på nest øverste nivå i Nord-Amerika.

Fotballkanalen

268 Artikler