BRYNE HENTER NY KEEPER FRA 3.DIVISJON

Med skadetrøbbel på keeperplass har et opprykksjagende Bryne vært på keeperjakt de siste ukene. Nå har de funnet ny burvokter hos naboklubben i 3.divisjon.

Med førstekeeper Kris Devaux skadet og utilgjengelig i lang tid, har Bryne sett seg nødt til å hente inn en ny keeper til klubben. Nå har jærbuene kommet til enighet med 3.divisjonsklubben Brodd om en overgang for deres førstekeeper Dennis Korneiciks.

25-åringen har tidligere spilt for Herd, og har allerede gjennomført flere treninger med sin nye klubb.

– Deniss er en god keeper. Han er veldig god på strek og reaksjonssterk, har sluppet seg mer og mer løs på treningene og anser ham som en stor konkurrent til både Marius og Kris (når han er tilbake). Veldig viktig å få inn en god keeper som kan være med å gjøre konkurransen om keeperplassen i Bryne større. Det skjerper alle, forteller klubbens keepertrener, Stian Rosseland til klubbens hjemmesider.

Det betyr at det blir en solid fight om keeperplassen mellom den talentfulle unggutten Marius Halvorsen og nyankomne Korneiciks. Halvorsen, som tidligere har u-landslagskamper for Norge har voktet buret i de tre siste kampene for 2.divisjonsklubben, men kan bli henvist til benken når laget møter Hønefoss denne helgen.

Fotballkanalen

268 Artikler