THIOUNE AKTUELL FOR NORSK 2.DIVISJONSKLUBB

El Hadji Makthar Thioune har etterhvert blitt en legende i Tippeligaen. Nå kan han være på vei tilbake til Norge, og er høyaktuell for 2.divisjonsklubben Egersunds IK.

– Makthar har trent med oss fra forrige uke. Han har vist godt gammelt slag igjen, er i fin fysisk form og motivert. Han er en ledertype vi gjerne knytter til oss, sier klubbsjefen i Egersunds Kenneth Andersen til Aftenbladet.(krever innlogging)

Thioune som ble kjøpt til Molde fra Senegal i 2008 har gjennom spill i Molde, Sarpsborg 08 og Viking blitt en svært kjent herremann for det norske fotballfolket. I fjor dro han utenlands til tyrkiske Sanliurfaspor men med familien boende i Stavanger ønsker han nå å finne seg en klubb i området så han kan bli boende.

Sengelaseren spiller trolig helgens treningskamp mot Sandnes/Ulf for de gule og sorte. I tillegg har EIK hentet Sondre Norheim (Bryne), Bob Sumareh (Vard) og Ferdinand Solberg (Viking).

Spillere som er borte fra fjoråret er Kim Robert Nyborg (Levanger), Andreas Jacobsen (Bryne) og dansken Philip Lund(ukjent).

Den danske venstrebacken Mads Nørby Madsen har signert en ny toårskontrakt med EIK og dermed er en av de viktigste brikkene på plass før en spennende 2017-sesong.

Fotballkanalen

268 Artikler