MJØNDALEN HENTER VENSTREBACK FRA 2.DIVISJON

Petter Martinsen har levert en god sesong for Nest-Sotra og tok saken i egne hender når opprykket glapp i fjorårets sesong. Etter å ha tatt kontakt med sportslig leder Kenneth Karlsen i Mjøndalen på eget iniativ er nå venstrebacken klar for spill i OBOS-ligaen med bruntrøyene.

(Foto: Digitalsport)

Mjøndalens hjemmesider kunne i dag informere om at Martinsen har signert en toårs-kontrakt med klubben.

– Jeg ringte Kenneth og spurte om hvilke muligheter det var for spill i MIF. Etter noen samtaler ble vi fort enige, så nå gleder jeg meg til å komme i gang. Ambisjonen er Eliteseriespill med Mjøndalen, sier Petter Martinsen.

I Mjøndalen kjente man godt til spilleren gjennom flere møter med Nest-Sotra på nest øverste nivå i 2014 og 2015. 26-åringen har også tidligere spilt i Løv-Ham og har allerede solid med 1.divisjons erfaring.

– Vi har møtt han noen ganger og jeg tror faktisk han scoret på oss i 2014. Petter er en intensiv og kvikk back med en god venstrefot. Ganske lik Mads Hansen i stilen – han kommer som ei kule i angrep. I tillegg kan han ta dødballer. Men kanskje aller viktigst så er han veldig treningsvillig, sier Vegard Hansen til klubbens hjemmesider.

Ifølge Fotballkanalens statistikker er Martinsen den spilleren i 2.divisjon og dermed også den i Norsk toppfotball som leverte flest assist. Venstrebacken med den følsomme venstrefoten serverte hele 20 målgivende pasninger i fjorårets sesong. Han bidro også med 4 mål.

Fotballkanalen

268 Artikler