LYN GJØR SEG KLAR TIL KNALLTØFF OPPRYKKSKAMP I HØST – SIGNERER SPISSDUO

Stabæk-junioren Eivind Fallås Dahl og Mysens målmaskin Markus Cham er klare for spill i den rød og hvite drakta. Det gir den gamle storheten en rekke offensive alternativer i en spennende høstsesong.

Lyn jakter opprykk i 3.divisjon og ligger for øyeblikket tre poeng bak ledende Stabæk 2 med en kamp mindre spilt. Den gamle storheten er desperat etter å komme tilbake i det gode selskap, og tar nå virkelig grep for å både svekke hovedkonkurrenten og stille best mulig rustet når ting skal avgjøres denne høsten.

Eivin Fallås Dahl har hatt en svært god vårsesong for både Stabæks juniorlag og 2 laget som spiller i samme divisjon som Lyn. Nå er unggutten klar for å jakte nye mål for sin nye klubb.

Landslagserfaring
: Eivind Fallås Dahl har vært innom flere av u-landslagene til Norge. Nå er han klar for å bidra til å skyte Lyn tilbake til toppen av norsk fotball. Foto: Digitalsport

I tillegg har Lyn hentet inn Markus Cham. Den 30-år gamle spissen har vært innom haugevis av klubber i Norge, og har med sin fysikk og målteft scoret jevnt og trutt i de fleste divisjonene. Tidligere har Cham også vært innom Lyn, uten at oppholdet ble noen kanonsuksess. Den siste tiden har han spilt i 4.divisjon for Råde og Mysen, og nå er han igjen på jakt etter nye scoringer på nivået over.

Lyn-trener Thomas Andre Ødegaard kan få et luksusproblem når han skal sette sammen den offensive lagdelen i høstsesongen. Med to nysigneringer som begge trives som spiss, har den gamle godset-keeperen flere gode alternativer å velge mellom i tiden fremover.

I starten av sesongen var både Fadel Karbon og klubbens egne stortalent Felix Boe-Tangen selvskrevne. Anwar Pellegrino har vært frisk på topp i de siste kampene hvor både Tangen og Karbon har vært ute med skade og karantene. I tillegg scoret Mads Peder Sveen to mål som innbytter sist, og står med 5 mål på sin 7 kamper i år. Med samtlige spisser meldt spilleklare til morgendagens lokaloppgjør mot Frigg på Bislett, blir det spennende å se hvem som får tillit på topp.

Tilbake i gamleklubben:
Markus Cham tilbake i Lyn. Her sammen med trener Thomas Ødegaard. Foto: Lyn

Fotballkanalen

268 Artikler