Fotballkanalens tabelltips for OBOS-ligaen 2018 – 8. plass: Ull/Kisa

7-0 seier mot KFUM, 1-0 seier mot Sandnes/Ulf og 4-3 seier mot Stabæk er noen av resultatene Kisa har hostet opp iløpet av en god oppkjøring.

(Foto: ullkisafotball.no)

Har mistet sin beste spiller

Vegard Skogheim ser ut til å bygge videre på det solide fundamentet som ble lagt i fjor, til tross for at fjorårets store spiller, Kristoffer Ødemarksbakken har fått til LSK. I de bakre rekker har man fått inn en solid signering i Morten Sundli og generelt ser troppen solid og komplett ut. I tillegg har Kisa for vante å leie en spiller fra VIF nærmere seriestart (Magnus Grødem i fjor), og det kan fort komme enda en eller to inn døra på Jessheim.

Noe som savnes i årets Kisa-tropp er en soleklar goalgetter. Andreas Aalbu og Ole Kristian Langås er brukbare OBOS-spillere men ingen av de er i stand til å score 15+ på nest øverste nivå. Unggutten Herman Henriksen har blitt testet som spiss i flere av vinteren kamper men kan heller ikke forvente å være mannen som får scoringsansvaret i 2018.

Trioen Ødemarksbakken/Solberg/Sandberg sto for 34 mål i fjor. Det er over halvparten av målene til klubben og det spørs om man kan forvente noe tilsvarende fra de to siste i år.

Savnet av en goalgetter kan bli stort i en lang sesong, og vi tror det kun blir en middels sesong for årets Ull/Kisa utgave.

Følg med videre på vårt tabelltips for OBOS-ligaen i ukene frem mot seriestart og stem på hvem du tror vinner serien her.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler