FERDIG I SUPERETTAN – AKTUELL FOR NORSK 2.DIVISJON

Tidligere Kongsvingerspiller, Magnus Solum, gikk før 2016-sesongen til Degerfors, det ble en kortvarig affære for spissen. Nå vil Solum til en klubb der han får spilletid

>

(Foto: Digitalsport)

Etter 13 mål i opprykkssesongen til Kongsvinger gikk turen til Sverige og Superettan for Solum, men turen til Sverige ble ikke enkel. Lite spilletid på vårsesongen førte Solum tilbake til norsk fotball, og Raufoss der han scoret ett mål på ni kamper, nå har Solum og Degerfors blitt enige om å avbryte kontrakten og Solum er aktuell for en retur til Raufoss.

Kommer med stikk mot gamleklubben

– Jeg kjente at jeg ble behandlet annerledes i Raufoss. Treneren pratet hele tiden med meg, og jeg fikk spilletid. Det var en stor forskjell fra Degerfors. Viss jeg ikke fikk spille der, kom det ingen forklaring fra treneren. Jeg er skuffet over at jeg ikke fikk sjansen, forteller Solum til den svenske nettavisen nwt.

Solum forteller også at det er et par norske klubber som er interessert og Solum avkrefter ikke en retur til Raufoss, til tross for nedrykket.

– Det er veldig aktuelt, til tross for nedrykket. Jeg behøver spilletid nå, for å få tilbake selvtilliten, avslutter Solum.

Sportslig ledelse i Raufoss har ikke besvart Fotballkanalen sine henvendelser.

Andreas Hopen

92 Artikler