ELDSTEBROR OMOJIUANFO KLAR FOR 2.DIVISJONSLKUBB

ELDSTEBROR OMOJIUANFO KLAR FOR 2.DIVISJONSLKUBB

Michael Omojiuanfo er klar for 2.divisjonsklubben Follo. Midtstopperen er endelig skadefri og klar for å gjøre seg bemerket igjen på høyere nivå etter at lillebror «Ohi» i Stabæk har fått det meste av oppmerksomheten de siste årene.

26-åringen fra Holmlia har blitt flasket opp i junioravdelingene til Vålerenga og Lillestrøm og har 2. divisjonserfaring fra klubber som Eidsvoll, Kjelsås og Drøbak/Frogn. De siste årene har forsvarsspilleren slitt med skader og jobbet seg tilbake på banen via spill i lavere divisjoner (Lørenskog 2 og Oppsal).

– Jeg velger Follo på grunn av den fantastiske spillestilen, med tika-taka langs bakken. Også er Follo en veldig fin klubb gode fasiliteter, sier han til sin nye klubbs hjemmesider.

Den ballbesittende fotballen laget fra Ski er kjent for, passer trolig midtstopperen bra. Han er kjent for å være svært god med ballen i beina, og blir en viktig brikke i oppspillsfasen for et ungt Follo lag som skal spille i 2.divisjon avdeling 1.

Skader har dessverre gjort at Omojiuanfo ikke helt har fått ut potensialet han har hatt etter å ha vært et svært spennende talent i Oslo-fotballen i mange år.

[twitter]https://twitter.com/Holmliakid/status/843091588616241152[/twitter]

Som midtstopper har han mange gode sesonger igjen, og kanskje må lillebror «Ohi» passe seg så ikke han blir overgått av storerbror i kåringen av familiens beste fotballspiller innen noen år. På Twitter var han hvertfall tidlig ute og gratulerte storebror med ny kontrakt på Ski Stadion.

Lillebror Omojiuanfo, «Ohi» har tatt steget fra Holmlia til Stabæk. Storerbror Michael var også et av oslos største fotballtalenter for mange år siden og kan være på vei ut av skyggen til lillebroren om han lykkes i sin nye klubb Follo FK Foto: Digitalsport

Se Fotballkanalens tabelltips her: Fotballkanalen spår Eliteserien 2017

Fotballkanalen

268 Artikler