BYÅSEN MED TRIPPELSIGNERING

Julenissen har i dag vært innom Dalgård og sørget for tre små gaver til alle som er glad i Byåsen. En ny spiller, en nåværende spiller og en som befinner seg midt i mellom de to beskrivelsene har alle signert for klubben.

(Foto: Digitalsport)

Andreas Solstrand Fossli flyttet til Stavanger for å studere, og signerte derfor for 2.divisjonsklubben Vidar tidligere i vinter. Allerede nå er han tilbake i Byåsen etter å ha avbrutt studiene tidligere enn planlagt.

Dermed blir unggutten klar for sin andre periode i klubben etter at han kom fra Kvik for et år siden. Fossli, som også er en svært habil futsal-spiller har tidligere spilt i blant annet Nardo og Strindheim.

På samme dag signerer også Byåsen en ny midtbanespiller. Kil/Hemnes Brynjar Snekvik fører tradisjonene videre med Hemne-gutter som ikler seg den rød drakta. Den målfarlige midtbanespilleren noterte seg for 10 scoringer på 25 kamper i årets sesong og har foruten et kort opphold i Tillerbyen spilt hele sin karriere i K/H.

Snekvik-navnet er allerede et god kjent for alle som er glad i trønder-fotballen, og Brynjar blir i sin nye klubb gjenforent med fetter Asgeir.

På kontoret fikk Snekvik selskap av en annen målfarlig herremann. Arne Gunnes har i år vært blant Byåsens beste spillere. Nå har 19-åringen bestemt seg for å fortsette karrieren på Dalgård og har forlenget kontrakten sin med klubben. Du kan lese mer om den dedikerte herremannen i dette hjemmekjære intervjuet han gjorde med lokalavisen Opdalingen rett før jul: Viktig å jobbe hardt og fokusere på drømmen

I tillegg signerte RBK-unggutten Lionel Kamanzi(19) for de røde for en knapp uke siden. Kamazi er en kvikk og anvendelig midtstopper/back som har haugevis med kamper for RBKs junior og rekruttlag de siste årene til tross for sin unge alder. Nå blir forsvarspilleren senior og Byåsen sikret seg Kamanzi i kamp med blant annet Nardo.

Byåsen står dermed godt rustet til oppkjøringen, og kan se frem mot et spennende 2017 med tre nye viktige signaturer på plass.

Fotballkanalen

268 Artikler