Logo
search
Fotballkanalen photo
Fotballkanalen

- 27 des, 2016

BYÅSEN MED TRIPPELSIGNERING

Julenissen har i dag vært innom Dalgård og sørget for tre små gaver til alle som er glad i Byåsen. En ny spiller, en nåværende spiller og en som befinner seg midt i mellom de to beskrivelsene har alle signert for klubben.

(Foto: Digitalsport)

Andreas Solstrand Fossli flyttet til Stavanger for å studere, og signerte derfor for 2.divisjonsklubben Vidar tidligere i vinter. Allerede nå er han tilbake i Byåsen etter å ha avbrutt studiene tidligere enn planlagt.

Dermed blir unggutten klar for sin andre periode i klubben etter at han kom fra Kvik for et år siden. Fossli, som også er en svært habil futsal-spiller har tidligere spilt i blant annet Nardo og Strindheim.

På samme dag signerer også Byåsen en ny midtbanespiller. Kil/Hemnes Brynjar Snekvik fører tradisjonene videre med Hemne-gutter som ikler seg den rød drakta. Den målfarlige midtbanespilleren noterte seg for 10 scoringer på 25 kamper i årets sesong og har foruten et kort opphold i Tillerbyen spilt hele sin karriere i K/H.

Snekvik-navnet er allerede et god kjent for alle som er glad i trønder-fotballen, og Brynjar blir i sin nye klubb gjenforent med fetter Asgeir.

På kontoret fikk Snekvik selskap av en annen målfarlig herremann. Arne Gunnes har i år vært blant Byåsens beste spillere. Nå har 19-åringen bestemt seg for å fortsette karrieren på Dalgård og har forlenget kontrakten sin med klubben. Du kan lese mer om den dedikerte herremannen i dette hjemmekjære intervjuet han gjorde med lokalavisen Opdalingen rett før jul: Viktig å jobbe hardt og fokusere på drømmen

I tillegg signerte RBK-unggutten Lionel Kamanzi(19) for de røde for en knapp uke siden. Kamazi er en kvikk og anvendelig midtstopper/back som har haugevis med kamper for RBKs junior og rekruttlag de siste årene til tross for sin unge alder. Nå blir forsvarspilleren senior og Byåsen sikret seg Kamanzi i kamp med blant annet Nardo.

Byåsen står dermed godt rustet til oppkjøringen, og kan se frem mot et spennende 2017 med tre nye viktige signaturer på plass.

Fotballkanalen

268 Articles

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter