Logo
search
Fotballkanalen photo
Fotballkanalen

- 24 nov, 2016

BLE ÅRETS SPILLER I STORD – NÅ ER HAN KLAR FOR NY KLUBB

Foto: www.nestsotra.no

Stord endte på 12. plass i avdeling 3 i PostNord-ligaen og skal neste år spille i 3.divisjon. Nå har dei mistet årets spiller, Rune Åsheim Mo, til tidligere divisjonskollega.
as

Rune Åsheim Mo signerte i 2013 for Stord og har scoret åtte mål på de 47 kampene han har fått for klubben i Sunnhordaland. Mo har i tillegg til Stord spilt for Trio, Nest-Sotra og Brann 2.

-Jeg gleder meg enormt mye til å komme i gang. Jeg er skikkelig motivert, og er bedre trent enn noen gang. Nest-Sotra er veldig flinke på å utvikle spillere, så jeg er ikke et sekund i tvill om at dette er den rette plassen. Nå skal jeg gi alt for å kjempe meg inn på laget. Det gleder jeg meg til, sier Rune Åsheim Mo til klubbens hjemmesider etter overgangen ble gjort.

Klar for Nest-Sotra for andre gang

I 2014 signerte Mo for Nest-Sotra, men ble lånt ut til Brann 2 etter kort tid. Mo greide ikke å slå gjennom for den daværende Adeccoligaklubben, og gikk tilbake til Stord. Nå, to år senere signerer 22-åringen fra Kvinnherad nok en gang for Nest.

De har sikret seg en solid spiller som ønsker å være en ledertype i kampen om opprykket til 1.divisjon. Selv vet Mo at han har mye å bidra med.

– Jeg vil påstå at jeg er en god dødballspiller, liker å ta ansvar og motivere lagkameratene mine. Vil også tørre å påstå at jeg er en smart fotballspiller som posisjonerer seg godt og har en god frisparkfot, forteller han videre til klubbens hjemmesider.

Fotballkanalen

268 Articles

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter