BLE ÅRETS SPILLER I STORD – NÅ ER HAN KLAR FOR NY KLUBB

Foto: www.nestsotra.no

Stord endte på 12. plass i avdeling 3 i PostNord-ligaen og skal neste år spille i 3.divisjon. Nå har dei mistet årets spiller, Rune Åsheim Mo, til tidligere divisjonskollega.

<
p>Rune Åsheim Mo signerte i 2013 for Stord og har scoret åtte mål på de 47 kampene han har fått for klubben i Sunnhordaland. Mo har i tillegg til Stord spilt for Trio, Nest-Sotra og Brann 2.

-Jeg gleder meg enormt mye til å komme i gang. Jeg er skikkelig motivert, og er bedre trent enn noen gang. Nest-Sotra er veldig flinke på å utvikle spillere, så jeg er ikke et sekund i tvill om at dette er den rette plassen. Nå skal jeg gi alt for å kjempe meg inn på laget. Det gleder jeg meg til, sier Rune Åsheim Mo til klubbens hjemmesider etter overgangen ble gjort.

Klar for Nest-Sotra for andre gang

I 2014 signerte Mo for Nest-Sotra, men ble lånt ut til Brann 2 etter kort tid. Mo greide ikke å slå gjennom for den daværende Adeccoligaklubben, og gikk tilbake til Stord. Nå, to år senere signerer 22-åringen fra Kvinnherad nok en gang for Nest.

De har sikret seg en solid spiller som ønsker å være en ledertype i kampen om opprykket til 1.divisjon. Selv vet Mo at han har mye å bidra med.

– Jeg vil påstå at jeg er en god dødballspiller, liker å ta ansvar og motivere lagkameratene mine. Vil også tørre å påstå at jeg er en smart fotballspiller som posisjonerer seg godt og har en god frisparkfot, forteller han videre til klubbens hjemmesider.

Fotballkanalen

268 Artikler