ÅRETS KEEPER I TIPPELIGAEN 2012 – NÅ GJØR HAN COMEBACK I 2.DIVISJON

Asker Fotball har signert den mangeårige toppkeeperen Kenneth Udjus. Den erfarne keeperen har vært borte fra fotballbanen i år, men gjør nå comeback i 2.divisjon.

(Foto: Digitalsport)

Årets keeper i Tippeligaen i 2012 skal kombinere spill for Asker med jobb i klubben og etterhvert vil han starte på BI.

Askers midtbanespiller Tomasz Sokolowski var den første som sjekket interessen, og da samtalene med ledelsen i klubben kom igang, falt brikkene på plass for Udjus, som bor i Oslo sammen med familien.

– Magefølelsen sa Asker fra første samtale jeg hadde her, sier Udjus til askerfotball.no

– Vi er selvfølgelig veldig heldig som får en slik merittert keeper inn i klubben. Vi merket også fra første samtale at han er en veldig fin person å få inn i garderoben, sier Asker-trener Kevin Nicol til hjemmesiden.

Udjus forlot Brann som Bosman-spiller etter sesongen 2015. Tidligere har keeperen spilt for blant annet Brann, Sogndal, Lillestrøm og IFK Norrköping.

Asker begynner for alvor og se ut som en opprykkskandidat i 2.divisjon avdeling 1. Klubben har allerede gjort en rekke spennende signeringer og det blir spennende å se om Udjus finner tilbake til god gammel toppform hos den ambisiøse 2.divisjonsklubben.

kenneth-udjus-med-asker-drakt Comeback:
Kenneth Udjus har skrevet under og er klar for Asker Fotball. Her poserer han med lagets keeperdrakt på Føyka. (Foto Asker Fotball)

Fotballkanalen

268 Artikler