Logo
search
Fotballkanalen photo
Fotballkanalen

- 9 jan, 2017

ÅRETS KEEPER I TIPPELIGAEN 2012 – NÅ GJØR HAN COMEBACK I 2.DIVISJON

Asker Fotball har signert den mangeårige toppkeeperen Kenneth Udjus. Den erfarne keeperen har vært borte fra fotballbanen i år, men gjør nå comeback i 2.divisjon.

(Foto: Digitalsport)

Årets keeper i Tippeligaen i 2012 skal kombinere spill for Asker med jobb i klubben og etterhvert vil han starte på BI.

Askers midtbanespiller Tomasz Sokolowski var den første som sjekket interessen, og da samtalene med ledelsen i klubben kom igang, falt brikkene på plass for Udjus, som bor i Oslo sammen med familien.

– Magefølelsen sa Asker fra første samtale jeg hadde her, sier Udjus til askerfotball.no

– Vi er selvfølgelig veldig heldig som får en slik merittert keeper inn i klubben. Vi merket også fra første samtale at han er en veldig fin person å få inn i garderoben, sier Asker-trener Kevin Nicol til hjemmesiden.

Udjus forlot Brann som Bosman-spiller etter sesongen 2015. Tidligere har keeperen spilt for blant annet Brann, Sogndal, Lillestrøm og IFK Norrköping.

Asker begynner for alvor og se ut som en opprykkskandidat i 2.divisjon avdeling 1. Klubben har allerede gjort en rekke spennende signeringer og det blir spennende å se om Udjus finner tilbake til god gammel toppform hos den ambisiøse 2.divisjonsklubben.

kenneth-udjus-med-asker-drakt Comeback:
Kenneth Udjus har skrevet under og er klar for Asker Fotball. Her poserer han med lagets keeperdrakt på Føyka. (Foto Asker Fotball)

Fotballkanalen

268 Articles

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter