ARENDAL HENTER TOPPSCORER FRA MOSS FK

Fabian Ness skulle etter planen vise seg frem for Start og spille helgens treningskamp mot Vindbjart. Nå har spissen fra Drøbak istedenfor signert for Arendal og er klar for OBOS-ligaen.

24-åringen har spilt i Moss FK i store deler av sin karriere, men det var først etter at han ble flyttet opp som spiss at det løsnet for kraftpluggen.

Etter 18 mål i fjorårets 2.divisjon er han klar for større oppgaver og etter å ha vært på prøvespill i både Skeid og Sogndal tidligere i vinter, blir han etter hva Fotballkanalen erfarer presentert som Arendal-spiller innen kort tid.

Ness imponerte Knut Tørum og co og scoret i begge oppgjørene mot Arendal i fjorårets sesong. Dette gjorde at de hentet Ness inn for også å kunne se han på trening. Nå blir spissen en del av en allerede sterk offensive hos den nyopprykkede klubben.

[twitter]https://twitter.com/FRfotballBen/status/824584938615889920[/twitter]

Etter planen skulle Ness vise seg frem for Steinar Pedersen og Start i helgens treningskamp mot Vindbjart etter å ha besøkt Sørlandshallen og Starts treninger denne uka. Men før ting kom så langt skal Ness ha blitt enige med naboklubben og dermed blir Arendal neste stopp.

Fotballkanalen

268 Artikler