ARENDAL HENTER NY COROVIC

Dejan Corovic fikk ikke fornyet tillit i Jerv til tross for godt med spilletid i år. Nå er den anvendelige forsvarspilleren klar for Arendal, hvor han blir lagkamerat med fetter Aleksandar. Ifølge nysigneringen er det større potensiale i Arendal enn i gamleklubben Jerv.

(Foto: Digitalsport)

Arendal er en større by enn Grimstad og når vi ser på potensialet i klubben, så bør det være større i Arendal. Jeg mener vi må ha som mål å kjempe om posisjonen som det beste laget på Sørlandet allerede i 2017, sier Dejan Corovic til sin nye klubb sine hjemmesider.

Tidligere i vinter var han svært skuffet over Jerv, som brukte lang tid på å avklare situasjonen rundt en ny kontrakt. Da svaret kom, fikk han beskjed om at han måtte finne seg en ny klubb. Dette var lite oppløftende for Corovic som ønsket å bli værende på sørlandet. Nå får han sjansen til å gjøre nettopp det, og har signert for hardtsatsende Arendal.

Les mer her: Jerv-spiller får ikke ny kontrakt

– Jeg gleder meg veldig til sesongen, og håper jeg kan bidra til å gjøre Arendal bedre, sier Dejan Corovic til arendalfotball.no

Han kjenner allerede klubben godt og er forberedt på å kjempe om spilletid i sin nye klubb, som i fjorårets opprykksesong var bunnsolide gjennom hele året.

Sportslig leder i Arendal, Geir Fone er fornøyd med sin nyeste signering. Stallen begynner nå å ta form.

Sportslig leder Geir Fone er glad for at årets andre signering er i boks. – Vi har jobbet med å få inn to nye forsvarsspillere, fordi vi følte behov for bedre dekning i flere posisjoner. Det har vi nå fått gjennom Sune Killerich og Dejan Corovic. Vi vet at det er viktig å ha konkurranse i alle posisjoner og god dekning om vi får langtidsskader eller karantener i løpet av en lang sesong. Nå føler jeg at vi har god dekning i forsvarsrekken, men det gjenstår fortsatt noe arbeid før hele stallen er komplett. Vi jobber derfor med flere veldig spennende kandidater, så får vi ta den tiden vi trenger for å få alle nødvendige avklaringer på plass, forteller han til klubbens hjemmesider.

Fotballkanalen

268 Artikler