ARENDAL FORSTERKER LAGET ETTER OPPRYKKET

Knut Tørum og Arendal har signert en dansk midtstopper med erfaring fra Superliga og aldersbestemte landslag.

<

/p>

(foto: arendalfotball.no)

25-år gamle Sune Kiilerich har erfaring fra danske Silkeborg og har aldersbestemte landskamper for Danmark, nå er høyrebacken klar for nyopprykkede Arendal Fotball.

Solid fysisk

– Han er en 195 cm høy, og er en solid fysisk spiller. Han fremstår også som en veldig reflektert og moden person, og har opplevd ganske mye i sitt fotballiv. Vi har gode spillere i den posisjonen, men vi håper dette fører til en spisset konkurranse. Vi har forventninger til at han skal bli en viktig bidragsyter for oss, sier sportslig leder i Arendal Geir Fone til rbnett.

Kommer gratis

Kiilerich har siden 2015 spilt for FC Federicia på dansk nivå to, men står nå uten kontrakt. Midtstopperen fra Ikast går dermed gratis til Arendal. Kiilerich startet karrieren sin i Ikast, før han gikk videre til ungdomsakademiet til FC Midtjylland. Etter et kort opphold i italienske Sampdoria returnerte midtstopperen til dansk fotball, der han har spilt for Viborg, Silkeborg og til slutt nå Federicia.

Skadeproblemer

Kiilerich var en viktig del av Federicia-laget helt til han i vår ble satt ut av en skade, men Arendals sportslige leder er ikke bekymret for skadehistorikken til nysigneringen.

– Sune har vært gjennom en grundig medisinsk sjekk hos oss, så vi føler oss trygge på at skadeproblemene er et tilbakelagt stadium, sier Geir Fone til klubbens hjemmeside.

Andreas Hopen

92 Artikler