DETTE ER FFK SIN NYE TRENER

Tidligere Haugesundtrener Andrea Loberto er klar for Fredrikstad. 42-åringen med trenererfaring fra Haugesund, Rosenborg, Vålerenga og Leeds tar over laget fra plankebyen på nyåret.

Loberto blir den tredje hovedtreneren i Fredrikstad det siste året, og tar over laget etter Mons Ivar Mjelde. 42-åringen har signert en kontrakt med Fredrikstad som strekker seg over tre år, og Loberto ser selv fram til utfordringen.
– Dette er en spennende utfordring. FFK er en stor klubb med store ambisjoner og en flott historie og kultur. Jeg liker utfordringer, og liker å teste meg selv. Jeg har kommet til et punkt i karrieren der jeg ønsker å utfordre meg selv, sier den nyansatte treneren til F-b.no.

Loberto har siden tiden i Haugesund vært klar på at han ville tilbake til østlandet, det av familiære årsaker. I Fredrikstad forenes Loberto med Aleksander Olsen som han jobbet med i Vålerenga. Olsen er ansatt som utviklingsansvarlig i FFK, men det spekuleres allerede i om Olsen får rollen som assistenttrener under Loberto.

Styret i Fredrikstad mener Andrea Loberto har de egenskapene og den erfaringen som skal til for å utvikle klubbens A–lag på en profesjonell og planmessig god måte. Dette skriver dem på egen hjemmeside.

Fotballkanalen

268 Artikler