SKAL PÅ PRØVESPILL I SANDEFJORD

(Foto: Joachim Hellesen, Østlandsposten)

Tidligere Odd-junior Kevin Jablinski føler seg klar til å ta et nytt steg i karrieren. Nå skal midtstopperen trene med Sandefjord. Selv gleder han seg til å besøke eliteserieklubben.

Etter hva Fotballkanalen erfarer skal Sandefjord og Lars Bohinen ha invitert Fram Larviks midtstoppertalent Kevin Jablinski på prøvespill.

Selv bekrefter unggutten at han har fått et tilbud om å besøke eliteserieklubben.

– Ja, det stemmer at jeg har fått tilbudet om å komme på trening den 12.desember når laget starter opp etter ferien.

Jablinski forteller at han er fornøyd årets sesong.

– Jeg føler jeg har hatt en god sesong i år, og etter flere gode sesonger i 2.divisjon føler jeg at jeg er klar for et steg eller til og med kanskje to opp. Det er ikke opp til meg å vurdere om jeg er god nok, men jeg har veldig lyst til å prøve meg på et høyere nivå nå, sier han.

Midtstopperen kom til Fram Larvik fra Odds junioravdeling i fjor sommer for å erstatte Lars Grorud som gikk til nettopp Sandefjord. Nå kan han risikere å kjempe med blant annet Grorud om han skulle få kontrakt hos opprykkslaget.

20-åringen har også trent med Sogndal tidligere i vinter. Men han ønsker å komme til en klubb der han vet han blir satset på.

– Jeg hadde et positivt opphold i Sogndal, og de var interessert i å ha meg med videre. Men utsiktene til spilletid på førstelaget hvilket litt lang, forteller Jablinski, som ikke har noe spesielt forhold til Sandefjord til.

Jeg har ikke noe spesielt forhold til Sandefjord, men gleder meg til å se hvordan de driver, og jeg har hørt mye positivt fra andre. Det er ikke tilfeldig at de igjen rykket opp fra OBOS-ligaen, forteller han.

Fotballkanalen

268 Artikler