Leeds Derby live stream

Leeds og derby møtes til returoppgjør i kvalifiseringen til Premier League onsdag kveld, les vårt spilltips til kampen her.

Leeds tok første stikk i opprykkssemifinalene til Premier League borte mot Derby i helgen da de vant 1-0, nå er det duket for returmøte.

Leeds så lenge ut til å fosse mot opprykk til Premier League under Bielsas ledelse, men har møtt på motgang i slutte nav sesongen.

Til slutt måtte man se seg slått av både Norwich og Sheffield United i kampen om direkte opprykk, og ta til takke med tredjeplass på Championship-tabellen.

Det betyr at de møter sjetteplasserte Derby, som har hatt en god sesong under Frank Lampard, Chelsea-legendens første sesong som hovedtrener for en toppklubb.

Derby har ikke vært å finne i Premier League siden sist de var oppe på midten av 2000-tallet, da de var oppe en kort sesong i 2008.

For Leeds sin del må vi helt tilbake til 2004 da de på grunn av økonomiske problemer havnet i Championship, og har i tillegg hatt tre sesong i League 1 før de nå har stabilisert seg i Championship og nå altså kan rykke opp til Premier League igjen.

Vinneren av dette oppgjøret møter vinneren av oppgjøret mellom West Bromwich og Aston Villa, der leder Aston Villa 2-1 før returoppgjøret på The Hawthorns.

Se opp for

Pablo Hernández hos Leeds og David Nugent hos Derby.

Hvordan ser du Leeds mot Derby med live stream?

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

  • Opprett konto hos Betsson
  • Sett inn minstebeløp
  • Se kampen!

Hvem vinner av Leeds og Derby?

Leeds har selvsagt en enrom fordel av å ha med seg 1-0 fra bortekampen, og vi tror de også vinner hjemme på Ellan Road.

Vi tror det ender med 2-0 til Leeds.

Finalen i playoff for Premier League spilles på Wembley stadion i London, og blir regnet som den mest innbringende kampen i fotball-verden. Vinneren kan vente seg over 1 milliard norske kroner i TV-penger for å rykke opp til Premier League.

Spill på at Leeds vinner hos Betsson til oddsen 1.74!

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder