Fa cup semifinaler live stream

Denne helgen er det klart for FA-cupens semifinaler, og på menyen har vi Manchester City mot Brighton lørdag og Watford mot Wolverhampton søndag. Les hvordan du får sett de to oppgjørene.

Kun ett av de såkalte topp seks-lagene i Premier League har klart å komme seg til årets semifinaler av FA-cupen, Manchester City. Kun City og Wolves har vunnet turneringen tidligere.

Manchester City har vunnet FA-cupen totalt fem ganger, men til tross for stor suksess de seneste årene må man tilbake til 2011 for å finne forrige gang de lyseblå gikk helt til topps i verdens eldste nasjonale fotballturnering.

Wolverhampton har vunnet turneringen fire ganger, sist gang i 1960, i en tidsepoke der klubben vant både ligaen og nasjonale cuper på jevnlig basis.

Tapt to av to finaler

De to andre lagene vi finner i årets semifinaler har begge vært i én finale hver tidligere. I 1983 og 1984 tapte Brighton og Watford hver sin finale mot henholdsvis Manchester United og Everton.

Ingen av de to klubbene er vant med suksess, og den eneste relativt store triumfen en av dem har stått for er da Brighton vant FA Charity Shield tilbake i 1910.

Forventede lagoppstillinger

Lørdag:

Manchester City: Ederson; Walker, Kompany, Otamendi, Danilo; D Silva, Gundogan, Foden; Bernardo, Jesus, Sterling
Fravær: Zinchenko (skade), Mendy (skade)

Brighton: Ryan; Montoya, Duffy, Dunk, Bernardo; Propper, Stephens, Bissouma; Jahanbakhsh, Murray, Knockaert
Fravær: Gross (skade)

Søndag:

Watford: Gomes; Kiko Femenia, Cathcart, Mariappa, Holebas; Doucoure, Capoue; Hughes, Pereyra; Deulofeu, Deeney
Fravær: Cleverley (skade)

Wolverhampton: Ruddy; Bennett, Coady, Boly; Doherty, Dendoncker, Ruben Neves, Joao Moutinho, Jonny Castro; Jimenez, Diogo Jota
Fravær: -

TV og live stream

Kampene kommer til å være tilgjengelig for alle kunder til Unibet. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Spilltips til de to oppgjørene

Raheem Sterling starter etter alle solemerker for City lørdag, og engelskmannen er rett og slett i fantastisk form om dagen.

Sterling scorer mål: 2.06 i odds hos Unibet.

Wolverhampton kommer fra en sterk seier mot Manchester United, og er generelt i fin flyt om dagen. Kan toppe en allerede fantastisk sesong med en plass i FA-cupfinalen. Det tror vi de klarer.

Wolverhampton avanserer: 1.85 i odds hos Unibet.

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder