Molde tar turen rett over Nordsjøen for å møte forrige sesongs nummer fire i den skotske Premier League i Europa League-kvalikens tredje runde. Her er vårt spilltips til oppgjøret.

Det ble to meget komfortable avansement i de to første kvalik-rundene for Molde, men nå er det duket for jevngod motstand for Ole Gunnar Solskjærs menn.

Hibernian – Molde
Easter Road, Edinburgh
Europa League-kvalifiseringen
Runde 3 – kamp 1
Torsdag klokken 20:45

Hele 5-0 ble det til slutt sammenlagt over Laci i den forrige kvalikrunden, mens nordirske Glenavon måtte se seg slått 1-2 og 1-5 i den første kvalifiseringsrunden.

Hibernian på sin side kunne også glede seg over mye scorede mål i den første kvalikrunden, faktisk så slo de islandske NSÍ Runavik hele 12-5 sammenlagt, mens Asteras Tripoli ble slått 4-3 sammenlagt i den forrige kvalikrunden.

I helgen klarte Molde bare 2-2 borte mot et Lillestrøm-lag som kjmper om å unngå nedrykk, Hussein og Aursnes sørget for Moldes mål. Og med seier til både Brann og Rosenborg falt Molde litt fra i gullkampen i Eliteserien.

Hibernian derimot vant sin ligakamp i helgen. 3-0 hjemme mot Motherwell sørget for at Edinburgh-laget fikk en glimrende start på denne sesongens Premier League i Skottland.

Det venter trolig en meget tøff oppgave for vinneren av dobbeltoppgjøret mellom Hibernian og Molde. De er nemlig trukket som motstandere til vinneren av oppgjøret mellom Dinamo Minsk og Zenit Saint Petersburg. Zenit er etter alle solemerker vinneren der, og det russiske storlaget blir en potensiell meget hard nøtt for Molde å knekke.

Lagnyheter

Molde og Ole Gunnar Solskjær kan glede seg over en mer eller mindre skadefri tropp, der langtidsskadede Martin Ellingsen er den eneste utilgjengelige. Erling Braut Håland er heller ikke med, han dro i natt til Østerrike for å sluttføre overgangen til RB Salzburg, dog melder TV2 at 18-åringen kommer til å lånes tilbake til Molde resten av sesongen.

Hibernian har to utilgjengelige spillere til oppgjøret, keeper Ofir Marciano er ute med en brukket finger mens midtstopper Darren McGregor har en kneskade som holder han på sidelinjen.

TV og live stream

Det er dessverre ingen distributører eller bookmakere som har kjøpt rettighetene til å sende dette oppgjøret hverken på TV eller via live stream på nett.

Oddstips

Molde er satt til ørsmå underdogs i dette oppgjøret, men en odds på 2.70, mot 2.45 for hjemmeseier, er absolutt spillbart. Utenom Celtic er styrkeforholdet på øvre halvdel av skotske Premier League og Eliteserien ganske jevnt, og vi tror Molde kan få med seg et godt resultat.

Molde er midt i sesong og inne i en meget god periode, vi tror de tar med seg hjem en uavgjort til Molde.

Det gir 3.40 i odds hos Unibet, spill her!

200% bonus opp til 1000 KR

1. Unibet

100% bonus opp til 1000 KR

2. MrGreen

Kontantbonus opp til 1000 KR

3. Fansbet

100% opp til 1000 KR

4. Rizk

100% opp til 1000 KR

5. Guts

100% opp til 600 KR

6. ComeOn

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder

200% upp till 1000 KR

Unibet
x

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder