Copa del Reu El Clasico

Regjerende mester Barcelona tar onsdag imot Real Madrid til «El Clasico» på Camp Nou. Vi oppdaterer deg med siste nytt før sesongens andre El Clasico, denne gangen i Copa del Rey.

Etter flere måneders fravær er det endelig klart for El Clasico igjen, og denne gangen er det i semifinalene av Copa del Rey. Med andre ord kan vi glede oss over hele to El Clasico nå i februar.

Barcelona har ledet an i kampen om La Liga-gullet hele sesongen, men måtte se Real Madrid ta innpå to poeng i helgen etter at man kun klarte 2-2 hjemme mot Valencia.

Og det var takket være stjernen Lionel Messi, som med sine to mål reddet ett poeng for Barcelona etter at Valencia først var oppe i en 2-0-ledelse på Nou Camp. Messi fikk i den andre omgangen behandling for en skade på sidelinjen, men argentineren fullførte oppgjøret. Det er dog usikkert om han er frisk nok til onsdagens El Clasico, da det venter flere viktige kamper for Barcelona de neste ukene.

Real Madrid på sin side tok en meget komfortabel 3-0-seier hjemme mot Alavés på søndag, og er åtte poeng bak Barcelona på La Liga-tabellen med 16 ligakamper igjen å spille.

Barcelona kommer til dette dobbeltoppgjøret med stor selvtillit, i visshet om at de er fire ganger regjerende mester i turneringen. Real Madrid på sin side har ikke løftet Copa del Rey-pokalen siden 2011, og tapte sin forrige finale mot nettopp Barcelona i 2013.

Barcelona er Copa del Rey-spesialister

Barcelona er Copa del Rey-kongene, og er fire ganger regjerende mestere i turneringen. Det bringer totalen opp i 30 pokaler.

Mellom 2015 og 2018 er det ingen som har kunnet matchet Messi og co, og Athletic Bilbao, Sevilla, Alaves og Sevilla er blitt slått på rekke og rad. Totalt har de deltatt i 40 pokaler, med andre ord vinner de 3 av 4 finaler de deltar i.

Bak Barcelona følger Athletic Bilbao med sine 23 titler på totalt 37 finaler, Bilbao hadde sin største suksess i første halvdel av det forrige århundret. Real Madrid har 19 finaleseier, det er en mindre enn antall finaletap, som er på 20.

Lagnyheter

Barcelona har fortsatt Umtiti og Rafinha ute med skader, i tillegg til keeper Cillessen. Messi er enda usikker, og det kan være Valverde velger å spare han til resten av de viktige kampene som venter denne måneden.

For Real Madrid sin del er Jesus Vallejo ute med en hamstringsskade, men ellers er troppen frisk og rask, og vi vil trolig se en toppet Real Madrid-ellever med både Bale, Modric og Benzema fra start.

Forventede lagoppstillinger

Barcelona (4-4-2): ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Messi, Suarez, Coutinho

Real Madrid (4-4-2): Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Benzema, Junior

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Det finnes dessverre ingen muligheter for å se dette oppgjøret via tradisjonelle kanaler i Norge, da ingen eier rettighetene til å sende Copa del Rey i vårt land. Men fortvil ikke, det finnes fortsatt andre muligheter. Blant annet så viser Unibet dette oppgjøret for alle sine kunder.

Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Spilltips til kampen mellom Barcelona og Real Madrid

Det er alltid åpent når Barcelona og Real Madrid møtes, om det så er i serie, cup eller i Europa. Slik er det denne gangen også selv om Barcelona er relativt store favoritter. Real Madrid kan forstå at håpet om La Liga-tittelen snart begynner å svinne hen, og se på Copa del Rey som den største sjansen for en hjemlig pokal denne sesongen, men vi ser på Barcelona som det sterkeste laget av de to for øyeblikket. Vi tror det ender med hjemmeseier, men det bor også en del mål i dette Real Madrid-laget.

Vi går for hjemmeseier + begge lag scorer til fine 3.00 i odds hos Unibet.

200% bonus opp til 1000 KR

1. Unibet

100% bonus opp til 1000 KR

2. MrGreen

100% opp til 2000 KR

3. Betsson

100% opp til 1000 KR

4. Rizk

100% opp til 1000 KR

5. Guts

100% opp til 600 KR

6. ComeOn

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder

200% upp till 1000 KR

Unibet
x

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder