Glenn Andreassen photo

Glenn Andreassen

VM 2022: Argentina gigantiske favoritter mot Australia
vm
Vi er i gang med utslagsrundene i VM, og lørdag kveld skal Argentina og Australia kjempe om hvem som for møte vinneren av Nederland - USA i kvartfinalene. Les vårt spilltips til oppgjøret her.
02 desember, 2022
Odds & Spilltips til 1/8-delsfinalen mellom Nederland og USA
vm
Vi er ferdig med gruppespillskampene i VM, og lørdag starter utslagsrundene. Først ut er Nederland og USA som skal kjempe om en plass i VMs kvartfinaler. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
02 desember, 2022
Ghana – Uruguay: Odds & Spilltips
vm
Ghana og Uruguay møtes fredag ettermiddag til et meget spennende oppgjør i VMs gruppe H. Begge lagene har mulighet til å gå videre, men skal begge vinne for å være sikker på å være klar for utslagsrundene.
01 desember, 2022
Serbia – Sveits: Odds og Spilltips til VM-kampen
vm
Serbia har enda muligheten til å avansere til sluttrundene i VM. Men da skal de vinne mot Sveits, samtidig som de får hjelp fra Brasil i deres kamp mot Kamerun. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
01 desember, 2022
Odds og Spilltips til VM-toppkampen mellom Kroatia og Belgia
vm
Kroatia og Belgia møtes til europeisk toppkamp i VM torsdag. Belgia skal vinne for å gå videre, men heller ikke Kroatia er sikker på avansement om de ikke tar alle tre poengene. Her er vårt spilltips.
30 november, 2022
Costa Rica – Tyskland: Odds og Spilltips
vm
Til tross for at de bare har ett poeng har Tyskland spilt god fotball så langt i mesterskapet, og med seier mot Costa Rica er sannsynligheten stor for avansement for verdensmesterne fra 2014.
30 november, 2022
Polen – Argentina: Hvem tar førsteplassen i gruppe C?
vm
Polen og Argentina møtes onsdag til kamp om førsteplassen i gruppe C. Men, ender det uavgjort kan vi få en gedigen VM-overraskelse, om Saudi Arabia vinner sin kamp mot Mexico.
29 november, 2022
Australia – Danmark: Vinn eller forsvinn for våre danske naboer
vm
Danmark må slå Australia samtidig som Frankrike gjør jobben mot Tunisia onsdag ettermiddag. Da venter enten Polen eller Argentina i den første utslagsrunden. Her er vårt spilltips til kampen.
29 november, 2022
Wales – England: Spennende britisk duell om avansement i gruppe B
vm
Wales og England møtest til hel-britisk duell i gruppe B, der Wales skal vinne for å kunne avansere, og England enda ikke helt har sikret sitt avansement. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
28 november, 2022
Kan Senegal «stjele» avansementet fra Ecuador i gruppe A?
vm
Ecuador og Senegal møtes til avgjørende kamp i gruppe A tirsdag. Laget som vinner kampen er garantert avansement, men Ecuador kan nøye seg med uavgjort. her er vårt spilltips til oppgjøret.
28 november, 2022
Portugal – Uruguay: Odds & Spilltips til VM 2022-kampen
vm
Portugal vant men overbeviste ikke mot Ghana. Nå venter et tøft oppgjør mot Uruguay, der Ronaldo & co kan sikre avansementet fra gruppespillet om de vinner oppgjøret.
28 november, 2022
Sikrer Brasil avansementet i VM mot Sveits?
vm
Både Brasil og Sveits kan sikre avansementet i VM 2022 ved seier i deres kamp i ettermiddag, samtidig som Kamerun og Serbia møtes for å kjempes om hvem som kan melde seg på i kampen om topp to i gruppen.
28 november, 2022
1 2 3 83

Glenn Andreassen

Forfatter

Glenn har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

Glenn Andreassen - twitter

1429 Articles