Logo
search
Glenn Andreassen photo

Glenn Andreassen

Odds på VM 2022: Hvem vinner VM?
vm
Verdensmesterskapet i fotball, Qatar 2022, nærmer seg med stormskritt. I denne artikkelen skal vi se hvem som er favoritter til å løfte VM-pokalen. Blir det endelig England? Eller favorittene Brasil eller Frankrike?
10 august, 2022
Odds & tips på vinner av Serie A 2022/23
serie-a
Sesongen 2022/23 sparkes snart i gang i Serie A, og sesongen er forventet å bli jevnere og mer spennende enn på lang tid. Her gir vi deg odds og tips på hvem som vinner Serie A i den kommende sesongen.
03 august, 2022
Odds & Tips på vinner av Bundesliga 2022/23
bundesliga
Bundesliga sparkes i gang denne helgen, og selv om Erling Braut Haaland er borte, er det duket for masse spenning og flere nordmenn i den kommende sesongen. Vi gir deg odds på vinner av Bundesliga 22/23 her.
02 august, 2022
Odds & Tips på vinner av Premier League 22/23
premier-league
Premier League-sesongen 2022/2023 starter den 5. august, og det er dermed tid for å se hvilken lag som har best odds på å ta tittelen i det som garantert blir en spennende sesong.
26 juli, 2022
Jeton hos bettingsider i Norge
betalingsmetoder
Jeton er et av de nyeste tilskuddene av betalingsmetoder som er mulig å bruke hos bettingsider i Norge. Vi skal i denne anmeldelsen se på fordelene og ulempene ved å bruke Jeton til innskudd og uttak i Norge.
04 juli, 2022
Brann fortsetter sin seiersrekke på bortebane i OBOS
obos-ligaen
Det er full runde i OBOS-ligaen i kveld, og ligaleder Brann besøker Grorud på Oslo Øst. Bergenserne har til gode å tape poeng på bortebane så langt denne sesongen, og vi tror det er status også etter dette oppgjøret.
27 juni, 2022
Norge U21 klar for EM 2023 ved seier over Aserbajdsjan U21 i kveld
landslaget
Norges største talenter skal i kveld spille sin siste og helt avgjørende EM-kvalifiseringskamp, og det hjemme mot Aserbajdsjan. Seier sender Norge direkte til EM, og vi gir deg odds, spilltips og live stream til kampen.
14 juni, 2022
Norge fyker oppover på den kommende FIFA-rangeringen
landslaget
Etter det som har vært en av de beste landslagssamlingene i manns minne, skal FIFA-rangeringen oppdateres neste uke. Men allerede nå kan man omtrent regne seg fram til de nye plasseringene, og Norge får sin høyeste plassering på listen på 9 år.
13 juni, 2022
Norge slår Sverige for andre gang på en uke
landslaget
Vi gir deg forventede lagoppstillinger, lagnyheter, odds og spilltips til den utsolgte kampen fra Ullevaal mellom Norge og Sverige i Nations League.
10 juni, 2022
MiFinity hos bettingsider i Norge
betalingsmetoder
Mifinity er en ny og interessant E-lommebok tilgjengelig på det norske markedet, som gir deg muligheten til å gjøre innskudd og uttak hos bettingsider i Norge. Les hele vår anmeldelse av Mifinity i Norge her.
31 mai, 2022
Norge starter spennende Nations League-gruppe mot Serbia
landslaget
Nations League 2022 sparkes i gang denne uken, og først ut for Norge er bortekamp mot VM-klare Serbia. En potensiell snarvei til EM 2024 står på spill, og de to andre lagene i gruppen til Norge er Sverige og Slovenia.
31 mai, 2022
Conference League-boost hos LeoVegas: 7.00 i odds på den du tror vinner!
conference league
Roma og Feyenoord møtes onsdag kveld til det som er historiens første Conference League-finale. LeoVegas har i den sammenheng en kjempeboost tilgjengelig til oppgjøret, 7.00 i odds på den du tror vinner finalen!
24 mai, 2022
1 2 3 81

Glenn Andreassen

Forfatter

Glenn har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

Glenn Andreassen - twitter

1387 Articles