NORSK STORTALENT KLAR FOR NEDERLANDSK TOPPKLUBB

0
488

Stortalentet Mathias Kjølø forlater VIF og blir en del av den nederlandske storklubben PSV Eindhoven sin ungdomsavdeling. I løpet av det neste året skal han overbevise nederlenderne om at han bør bli satset på videre.

I oktober 2016 fikk unggutten som da spilte i Kjelsås muligheten til å trene med den nederlandske storklubbens U17-lag. Der gjorde han et såpass godt inntrykk at han nå har fått muligheten til å bli en del av laget det neste året. Etter dette følger en evalueringsrunde hvor partene skal sette seg ned og diskutere hvor veien går videre.

16-åringen forlot moderklubben Kjelsås etter fjorårets sesong, og har i år vært en del av ungdomsavdelingen til Vålerenga. Han gleder seg til å tilbringe det neste året hos en så stor og profesjonell klubb som PSV.

– Jeg har blitt veldig godt tatt i mot. PSV føles som en stor familie, og har erfarne trenere som jeg tror kan være med på å utvikle meg videre, forteller Kjølø til klubbens hjemmesider. 

Mathias er forøvrig sønn av tidligere Stabæk-spiller Mike Kjølø. Den gamle midtstopperen jobber til daglig som agent.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY