NORMANN KLAR FOR PREMIER LEAGUE – SKREV UNDER TREÅRSAVTALEN I DAG

0
148
Fotball 9.04.2017 OBOS ligaen sane - Bod¿ Glimt Mathias Normann , Bod¿ Glimt Foto: Astrid M. Nordhaug, Digitalsport

Mathias Normann har lenge vært linket til England og Premier League-klubben Brighton. Nå bekrefter klubben at midtbanespilleren han signert en treårsavtale.

21-åringen har spilt 42 kamper for Bodø/Glimt og har scoret tre mål fra sin midtbanesposisjon. Nå er unggutten klar for nye utfordringer på det ypperste nivå. Brighton-manager Chris Hughton forteller til klubbens hjemmesider at han gleder seg til å se Normann i aksjon.

– Vi er svært fornøyd med at vi har klart å få på plass Mathias i Brighton. Han er en talentfull og bevegelig spiller som allerede har flust av erfaring i seniorfotballen til tross for sin unge alder. Nå gleder vi oss til å ønske han velkommen og la han tilpasse seg førstelaget vårt, forteller Hughton.

Normann har signert en treårsavtale med «The Seagulls».

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY